Netflix app downloaden op iPhone of iPad

Netflix heeft een prachtige app gemaakt voor de iPhone en iPad. Met deze app is het mogelijk om alle films en series te bekijken die op Netflix staan.

Om films en series van Netflix te bekijken, is het nodig om de Netflix app te downloaden. Deze app staat niet standaard op de iPhone of iPad en kan geïnstalleerd worden uit de App Store.

Netflix app downloaden

netflix

Netflix is te downloaden in de App Store van Apple. Ga met de iPhone of iPad naar de App Store en zoek naar de term “Netflix”. Vervolgens zie je de Netflix applicatie staan, met als prijs “Gratis”. Je kan de Netflix app gratis downloaden uit de App Store.

Wanneer je de Netflix applicatie wilt downloaden, kan het zijn dat er wordt gevraagd om je Apple ID gegevens. Dit zijn jouw persoonlijke Apple gegevens, welke je mogelijk verplicht moet invullen voordat je de app kan downloaden.

Nadat je de applicatie hebt gedownload, is deze zichtbaar tussen de apps op de iPhone of iPad.

Netflix kijken

Films en series bekijken op de iPhone of iPad is erg makkelijk. Open de Netflix applicatie die je zojuist hebt gedownload. Vervolgens moet je jouw persoonlijke Netflix inloggegevens opgeven. Nadat je bent ingelogd kan je onbeperkt films en series bekijken.

Wanneer je de Netflix app sluit, blijf je ingelogd voor de volgende keer. Wanneer je de volgende keer een film of serie wilt bekijken, moet je alleen maar de Netflix app openen en kiezen wat je wil bekijken!

Netflix offline gebruiken

Ga je op vakantie of een andere locatie waar je geen internet verbinding hebt? Dan is het mogelijk om vooraf films en series offline te zetten in de Netflix app. Dankzij deze handige functionaliteit kan je zonder internet verbinding toch naar films en series op Netflix kijken.

Het offline zetten van films en series wordt uitgelegd in dit artikel.