Netflix app op iPhone of iPad installeren

De iPad is het ideale apparaat om films en series van Netflix te bekijken. De tablet heeft een groot scherm met een hoge resolutie, is niet al te zwaar en de accu gaat vaak lang genoeg mee om twee films te bekijken.

Standaard is er geen app geïnstalleerd op de iPad om films en series van Netflix te bekijken. Gelukkig heeft Netflix een app beschikbaar gesteld in de App Store op de iPad, waardoor je binnen een paar minuten kan beginnen met het bekijken van Netflix op de iPad!

Download Netflix in de App Store

Netflix is te downloaden in de App Store van Apple. Ga je de iPad naar de App Store en zoek naar de term “Netflix”. Vervolgens zie je de Netflix applicatie staan, met als prijs “Gratis”. Je kan de Netflix app gratis downloaden uit de App Store.

Wanneer je de Netflix applicatie wilt downloaden, wordt er gevraagd om je Apple ID gegevens. Dit zijn jouw persoonlijke Apple gegevens, welke je verplicht moet invullen voordat je de app kan downloaden.

Nadat de applicatie gedownload is, zal deze zichtbaar zijn tussen alle apps op de iPad.

Netflix kijken op de iPad

Netflix kijken op de iPad is erg gemakkelijk. Open de Netflix applicatie die je zojuist hebt gedownload. Vervolgens moet je jouw persoonlijke Netflix gebruikersinformatie opgeven. Nadat je bent ingelogd kan je onbeperkt films en series bekijken op de iPad.

Wanneer je de Netflix app sluit op de iPad, blijf je ingelogd voor de volgende keer. Wanneer je de volgende keer dus een film of serie op de iPad wilt bekijken, moet je alleen maar de Netflix app openen en de film kiezen die je wilt bekijken!