Netflix apps

netflix app

Netflix heeft apps voor vele verschillende platvormen beschikbaar gesteld. Deze pagina is een overzicht van alle apps waarop Netflix beschikbaar is, met daarbij handige informatie hoe je de app kan installeren op jouw systeem!

Bij het gebruik van Netflix app is het handig om te weten welk abonnement je hebt. Afhankelijk van het abonnement dat je afneemt bij Netflix, kan je namelijk op meerdere apparaten tegelijk kijken. Met het goedkoopste abonnement kan maximaal een stream tegelijk afgespeeld worden. Met het duurste abonnement kunnen vier streams tegelijk worden afgespeeld.

Met je login gegevens kan je op een onbeperkt aantal apparaten inloggen. Wanneer je meerdere apparaten hebt, is het niet nodig om elke keer opnieuw in te loggen, je gegevens blijven bewaard op het apparaat, waardoor je snel weer verder kan met je favoriete serie!

[fa class=”fa-mobile”] iPhone en iPad

Onderweg een filmpje kijken? Met de mobiele app voor iPhone en iPad is het mogelijk om films en series op Netflix te bekijken. De Netflix app is gratis beschikbaar in de App Store. Installatie van de app wordt hier uitgelegd.

Met de Netflix app kan je niet alleen films en series kijken, maar wordt je ook op de hoogte gebracht van nieuwe series. Dankzij de stories functionaliteit kan je snel nieuwe series ontdekken.

Daarnaast is het mogelijk om films en series offline te zetten, zodat je deze later kan bekijken wanneer je geen internet verbinding hebt. Ideaal als je met vakantie gaat of lang in de trein moet zitten!

[fa class=”fa-android”] Android telefoons en tablets

Netflix is beschikbaar voor Android apparaten. De app voor Android is te downloaden in de Google Play.

Net als de iPhone app, is het ook met de Android app mogelijk om onbeperkt naar films en series te kijken. Daarnaast is het mogelijk om films en series offline te zetten, zodat je deze later kan bekijken zonder de beschikbaarheid van internet.

[fa class=”fa-chrome”] Google Chromecast

De Chromecast van Google is een zeer fijne manier om films en series te bekijken van Netflix op televisie. Met de apps voor iPhone, iPad en Android kan je films en series casten naar de TV.

De Chromecast is ontworpen voor oudere televisies met een HDMI aansluiting, om zo deze oudere televisie te voorzien van slimme functionaliteiten die een Smart TV ingebouwd heeft. De Chromecast koop je voor slechts 39 euro bij Bol.com.

[fa class=”fa-apple”] Apple TV

Voor de vierde generatie van de Apple TV is een app beschikbaar in de App Store. Met de app is het mogelijk om in 4K beeldkwaliteit te kijken naar films en series.

Heb je een oudere Apple TV? In dat geval is het mogelijk om films en series van de iPhone naar de TV te sturen middels AirPlay.

[fa class=”fa-television”] Smart TV

Op de meeste Smart TVs staat de Netflix app standaard voorgeïnstalleerd. Indien dit niet het geval is, kan je kijken of de app beschikbaar is in de App Store van je televisie.

De Netflix app voor Smart TV is onder andere beschikbaar voor televisies van Samsung, Panasonic en Sony.

[fa class=”fa-gamepad”] Playstation en Xbox

Netflix is beschikbaar voor de gameconsoles Playstation en Xbox. Om de Playstation app te kunnen gebruiken, moet je ingelogd zijn op het PlayStation Network.

Om de Netflix app op de Xbox te kunnen gebruiken, moet je een actief Xbox Live account hebben.