Netflix app installeren

Netflix app op Android NexusNetflix is met vele verschillende soorten systemen te bekijken. Op deze pagina is een overzicht te vinden van de systemen waarop Netflix te bekijken is, inclusief handige handleiding hoe je Netflix kan bekijken met dat systeem.

Met een standaard abonnement kan je op twee verschillende apparaten een film of serie van Netflix bekijken. Met het duurdere abonnement van 14 euro per maand kan je op maximaal 4 apparaten tegelijk een film of serie bekijken. Je kan Netflix echter op een onbeperkt aantal apparaten installeren en jezelf inloggen.

iPhone en iPad

Alhoewel het scherm van de iPhone vrij klein is, kan je hier prima een film mee bekijken van Netflix. Dankzij de handige app van Netflix kan je binnen een paar seconden verder kijken naar je favoriete serie. Wij raden aan om Netflix alleen op het Wi-Fi internet te gebruiken en niet met je internet abonnement van je mobiele provider. Het dataverbruik zal namelijk flink oplopen wanneer je Netflix op je iPhone zal gebruiken.

De iPad is een perfect apparaat om een film op te kijken. Lekker vanuit bed, languit op de bank of in de trein tijdens een lange reis. Het gebruik van Netflix op de iPad is erg gemakkelijk door een app te installeren. De handleiding voor het gebruik van Netflix met een iPhone of iPad is hier te lezen.