Aanbod van Netflix

Netflix heeft een groot aanbod van films en series welke onderdeel zijn van het ‘onbeperkt’ kijken aanbod. Doordat Netflix contracten heeft met grote film producenten, kan Netflix een dit grote aanbod van films en series aanbieden. En dat allemaal voor een vaste prijs per maand, ongeacht hoeveel je kijkt!

Netflix produceert zelf ook veel films en series, welke onder het label Netflix Original exclusief bij Netflix te zien zijn. Wanneer je nog nooit een abonnement op Netflix hebt gehad, zal het aanbod je verassen met vele nieuwe films en series. Enkele bekende Netflix Originals zijn House of Cards, Orange is the New Black en La Casa de Papel.

Series op Netflix zijn voornamelijk Amerikaans, maar ook veel Spaanse en Nederlandstalige series zijn te bekijken op Netflix. Voor films en series voor kinderen raden we echter Disney+ aan, waar alle films en series van Disney en Pixar te bekijken zijn.

Op Netflix staan vele verschillende films, in elk genre een ruime keuze. De focus ligt vooral op volwassenen, maar ook een kinderen is er wel iets te vinden op Netflix. Door het grote aanbod van Netflix kan je altijd wel iets op televisie bekijken. Alle films en series zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling, waardoor deze voor iedereen te volgen zijn.

Films kan je overal bekijken waar je maar bent. Het enige wat je nodig hebt, is een internet verbinding. Films kan je op vele verschillende systemen bekijken. Zo kan je bijvoorbeeld een film bekijken op de iPad, maar ook op je telefoon of op je televisie. Netflix heeft voor vele apparaten een app ontwikkeld, waarmee je de films kan bekijken. Een overzicht daarvan is hier te vinden.

Het aanbod van Netflix kan je het beste zelf ontdekken met een gratis proefabonnement. De eerste maand kan je Netflix gratis proberen, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Hierdoor kan je zelf ontdekken wat het aanbod van Netflix is!