Aanbod van Netflix

Welke films en series behoren tot het aanbod van Netflix? Netflix heeft een groot aanbod van films en series die onderdeel zijn van het ‘onbeperkt’ kijken aanbod. Doordat Netflix contracten heeft met grote filmmaatschappijen, kan Netflix een groot aanbod van films en series aanbieden. En dat allemaal voor een vaste lage prijs van slechts 7,99 euro per maand!

Netflix produceert daarnaast veel series, die zijn exclusief bij Netflix te bekijken. Doordat deze series alleen maar bij Netflix te bekijken zijn, biedt Netflix exclusieve series aan die je nergens anders kan kijken. Hierdoor is het afsluiten van een Netflix abonnement extra leuk. Momenteel heeft Netflix nog geen Nederlandse series geproduceerd. De Nederlandse concurrent van Netflix, Videoland, produceert wel Nederlandse series. Netflix heeft onder andere de series House of Cards, Orange is the New Black en Bloodline geproduceerd.

Op Netflix staan veel verschillende films. Het Netflix aanbod bevat enorm veel verschillende genre films. Zo kan je kijken naar een Disney film zoals Up of Big Hero 6! Ook staan op Netflix veel films voor volwassenen, zoals The Proposal en The Hangover.

Door het grote aanbod van Netflix is er altijd wel iets op TV. Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling, waardoor de films voor iedereen te volgen zijn.

Films kan je overal bekijken waar je maar bent. Het enige wat je nodig hebt, is een internet verbinding. Films kan je op vele verschillende systemen bekijken. Zo kan je bijvoorbeeld een film bekijken op de iPad, maar ook op je telefoon of op je TV. Netflix heeft voor vele systemen een app ontwikkeld, waarmee je de films kan bekijken. Een overzicht daarvan is hier te vinden.

Het aanbod van Netflix kan je het beste zelf ontdekken met een gratis proefabonnement. Als nieuwe klant bij Netflix krijg je de eerste maand een proefabonnement, waarmee je de dienst kan proberen. Hierdoor kan je zelf ontdekken wat het aanbod van Netflix is!