Netflix, onbeperkt films en series kijken

Netflix is een online dienst, waarmee het mogelijk is om films en series te bekijken. Voor een vast bedrag per maand wordt je abonnee en kan je onbeperkt kijken naar films en series.

Alhoewel het hierbij niet gaat om films die momenteel nog in de bioscoop draaien, zijn de meeste films in het aanbod van Netflix wel erg actueel. Daarnaast zijn populaire series als House of Cards en Orange is the New Black exclusief via Netflix te bekijken. Meer over de series van Netflix is hier te lezen.

Netflix aanbod en prijzen

logo

Het aanbod van Netflix is gevarieerd. Voor iedereen zit er wel iets in het aanbod van Netflix. Het aanbod van Netflix is groot en bevat vele verschillende genres. Ook voor kinderen zijn er veel kinderfilms aanwezig. Een overzicht van het aanbod van Netflix is hier te vinden.

Wanneer je films in de winkel koopt op DVD, ben je vaak een hoop geld kwijt. Alhoewel je bij Netflix geen fysiek product koopt, kan je wel enorm veel films per maand bekijken voor een vast bedrag per maand. De streaming dienst biedt verschillende abonnementen aan, waarbij je vooral betaald voor de kwaliteit van de films. Informatie over de prijzen van de abonnementen is hier te lezen.

Netflix voor al uw apparaten

Netflix is voor veel verschillende apparaten beschikbaar. Uiteraard kan je de films en series gewoon op je laptop bekijken via de website, maar een app maakt het gebruik een stuk gemakkelijker!

Voor bijna ieder apparaat heeft Netflix wel een app ontwikkeld. Zo kan je bijvoorbeeld met de Apple TV kijken, maar kan je ook met de meeste moderne televisies direct een film opstarten van Netflix. Meer over de Netflix apps is hier te lezen.

Hoe werkt Netflix?

Netflix werkt zeer gemakkelijk. Nadat je bent ingelogd, krijg je een scherm te zien met welke film of serie jij wilt zien. Kies vervolgens een film of serie en je kan deze direct bekijken!

Om films en series te bekijken is een snelle internet verbinding noodzakelijk. In Nederland hebben de meeste Nederlanders een internet verbinding die snel genoeg is voor het streamen van films en series.

Het leuke aan Netflix is dat wanneer je een serie wilt bekijken, direct het gehele seizoen te zien is. Hierdoor kan je op een regenachtige middag de hele dag naar jouw favoriete serie kijken zonder reclame of het idee dat je na iedere aflevering weer een week moet wachten tot je het volgende deel kan bekijken!

Wat maakt Netflix speciaal?

In Nederland zijn er veel partijen die het mogelijk maken om films en series online te bekijken. De grootste twee partijen hiervoor zijn Netflix en Disney+. Waar je bij Disney+ voornamelijk films en series van Disney, Star Wars en Marvel kan kijken, heeft Netflix juist een groot aanbod aan Amerikaanse series, welke allemaal voorzien zijn van Nederlandse ondertiteling.