FILM AANBIEDER Nieuws Releases

Netflix stopt met gratis proefperiode

Netflix is vanaf vandaag gestopt met het aanbieden van proefabonnementen voor nieuwe leden. Wanneer je als nieuwe klant Netflix wil proberen, zal je vanaf heden direct een maandabonnement moeten starten.

Daarmee komt na 7 jaar een einde aan de mogelijkheid om Netflix eerst uit te proberen. De aanpassing was eerder al in de Verenigde Staten van kracht, maar nu dus ook in Nederland.

Een gratis proefabonnement moest nieuwe klanten over de drempel halen om de dienst uit te proberen. In 2013 was streaming van films en series nog vrij nieuw en konden klanten wennen aan de diensten. Inmiddels zijn er veel verschillende streaming diensten beschikbaar, waaronder Disney+ en Videoland en is duidelijk wat deze diensten aanbieden.

Netflix is de eerste streaming aanbieder die stopt met proefabonnementen. Andere diensten, zoals Disney+ en Videoland bieden wel nog een proefabonnement aan.

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

Actie: 7 dagen gratis Disney+!

Neem nu een gratis proefabonnement van 7 dagen op Disney+ en kijk Frozen 2, The Lion King en andere films en series van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars!

Gratis proefabonnement aanvragen! Neem Disney+ abonnement