Mocro Maffia trailer vrijgegeven door Videoland

Over drie weken is de nieuwe serie Mocro Maffia te bekijken op Videoland. Het volledige seizoen is per 11 oktober direct beschikbaar.

Mocro Maffia gaat over de de Amsterdamse onderwereld. De serie is fictief, maar wel gebaseerd op verhalen uit de onderwereld. In deze onderwereld draait het leven om drank, sex en drugs, waarbij geregeld een afrekening plaats vindt. Het criminele circuit van Amsterdam, hoe gaat dat er aan toe?

Alhoewel de serie geen relatie heeft tot werkelijke gebeurtenissen met de werkelijkheid, heeft RTL wel besloten om een disclaimer te tonen voor het weergeven van de serie, waarbij ze waarschuwen dat elke overeenkomst met de betrekking tot naam, karakter of achtergrond van een bestaande persoon puur toeval is.

In de serie spelen bekende Nederlandse acteurs, waaronder Robert de Hoog, Daan Schuurmans en Nasrdin Dchar. Eerder was al bekend dat de acteurs Achmed Akkabi en Thijs Römer een rol zouden spelen in de serie.

Mocro Maffia is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Marijn Schrijver. De serie is vanaf 11 oktober te zien, waarbij alle afleveringen direct te binge-watchen zijn!

Dit bericht is gepubliceerd op 22-09-2018.

Tags:

Mocro Maffia

Mocro Maffia

Mocro Maffia is een Nederlandse misdaad serie over de onderwereld.