Meer duidelijkheid over de cast van de Marvel serie Falcon and the Winter Solider

Vandaag is meer bekend geworden over de cast die zal spelen in de aankomende Marvel serie Falcon and the Winter Soldier. De informatie werd naar buiten gebracht door de Amerikaanse nieuws website Deadline.

Een van de acteurs die is toegevoegd aan de cast, is Desmond Chiam, een Australische acteur. Desmond is bekend om zijn rol als Wyatt Cole uit de serie Reef Break. Daarnaast zal actrice Miki Ishikawa te zien zijn in de serie, die eerder in de film The Terror: Infamy een rol had. Het is nog niet bekend welke karakters worden gespeeld door de acteurs.

Eerder was al bekend dat zowel Anthony Mackie en Sebastian Stan terugkeren in de serie als Falcon en Winter Soldier. Ook Daniel Bruhl en Emily VanCamp keren terug in hun rol als Baron Zemo en Agent 13 Sharron Carter. Tot slot neemt Wyatt Russell de rol van John Walker op zich, beter bekend als de Super Patriot.

De opnames voor The Falcon and the Winter Soldier vinden plaats in de Amerikaanse stad Atlanta en zijn gestart in oktober 2019. In de zomer van 2020 zal de serie exclusief te zien zijn op Disney+. Totaal zal het eerste seizoen uit zes afleveringen bestaan.

Share your love
Facebook
Twitter