FILM AANBIEDER Home Nieuws

Medical Police vanaf 10 januari op Netflix

Netflix heeft bekend gemaakt dat de gloednieuwe serie Medical Police vanaf 10 januari te zien zal zijn op Netflix. Daarnaast hebben ze vandaag de trailer van de actieserie uitgebracht.

In Medical Police volg je twee Amerikaanse dokters, die een dodelijk virus hebben ontdekt in Brazilië. De Braziliaanse overheid vraagt de dokters om Ze worden gerekruteerd door de overheid om een oplossing te vinden tegen het virus, om zo de gezondheid van de burgers te behouden.

De producenten achter de serie zijn onder andere bekend van de serie Children’s Hospital uit 2008. De rollen van de doktoren worden gespeeld door acteurs Erinn Hayes en Rob Huebel.

Vanaf 10 januari staat Medical Police op Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen. Bekijk hieronder alvast de trailer!

Trailer

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Timon Jacobs

Timon is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

Medical Police

Medical Police

Bekijk Medical Police
Netflix Original Serie