FILM AANBIEDER Nieuws Releases
Disney+

Lady en de Vagebond nu op Disney+

De Disney+ Original film Lady en de Vagebond is nu te bekijken op Disney+. De film is vergelijkbaar met remakes van Aladin en The Lion King, waarbij de animatiefilm uit 1955 opnieuw is opgenomen, maar dan in de echte wereld met echte dieren!

De film gaat over Lady, een hondje dat Jim als kerstcadeau aan zijn vrouw geeft. In de maanden dat Lady opgroeit krijgt ze enorm veel aandacht en maakt ze vrienden met Jock en Snuffel, twee honden uit de buurt.

Echter, na een jaar, is de vrouw van Jim in verwachting. De aandacht voor Lady verdwijnt en gaat volledig naar de geboorte van het kindje. Lady besluit om op straat te gaan zwerven, opzoek naar een nieuw avontuur.

Lady en de Vagebond is exclusief te zien op Disney+. Een abonnement op de streamingdienst kost €6,99 per maand.

Beelden

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

Lady en de Vagebond

Lady en de Vagebond

Bekijk Lady en de Vagebond
Details over Lady en de Vagebond
Disney+ Original Film

Actie: 7 dagen gratis Disney+!

Neem nu een gratis proefabonnement van 7 dagen op Disney+ en kijk Frozen 2, The Lion King en andere films en series van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars!

Gratis proefabonnement aanvragen! Neem Disney+ abonnement