Laatste aflevering Game of Thrones nu bij Ziggo

De laatste aflevering van Game of Thrones is nu te bekijken bij Ziggo. De slotaflevering van de serie duurt 82 minuten en heeft de titel “The Iron Throne”.

Met de release van de laatste aflevering is de seizoen 8 nu te bingewatchen bij Ziggo.

Klanten van Ziggo met een Movies & Series XL abonnement kunnen alle seizoenen van Game of Thrones bekijken, inclusief het nieuwste seizoen.

Aflevering 6 – The Iron Throne

Nadat King’s Landing bijna is vernietigd, voert Grey Worm alle gevangen genomen soldaten uit. Tyrion vindt Jaime en Cersei dood in de ruïnes van Red Keep. Daenerys verzamelt de Unsullied en Dothraki en verklaart alle Westeros en de hele wereld te bevrijden. Protesterende Daenerys ‘tirannie, Tyrion treedt af als Hand en wordt vervolgens gevangengezet wegens verraad om de executie af te wachten.

Angst voor Daenerys kan Jon en Sansa doden, Arya en Tyrion vertellen Jon dat het lot van Westeros bij hem ligt. Jon confronteert Daenerys en doodt haar. Bedroefd door Daenerys ‘dood smelt Drogon de IJzeren Troon en draagt ​​haar lichaam naar Essos. Tyrion stelt voor dat koningen door Westerosi-aristocraten worden gekozen in plaats van door afkomst.

Behalve dat Sansa een onafhankelijk noorden beweert, volgen de Westerosi-leiders het voorstel van Tyrion en verkondigen ze Bran als Bran the Broken, de heerser over de zes koninkrijken. Bran benoemt Tyrion als zijn Hand en veroordeelt Jon tot de Nachtwacht voor het vermoorden van Daenerys. Grey Worm, the Unsullied en Dothraki varen naar Naath.

Tyrion reorganiseert de Small Council – Brienne, Bronn, Davos en Sam – om King’s Landing te herbouwen. Sansa wordt gekroond tot koningin in het noorden. Arya vertrekt naar het westen van Westeros. Bij Castle Black neemt Jon opnieuw deel aan Tormund en Ghost en leidt hij de Wildlings ten noorden van de Muur.

Dit bericht is gepubliceerd op 20-05-2019.

Tags:

Game of Thrones

Game of Thrones

Bekijk Game of Thrones
Meer nieuwsberichten
HBO Original Serie