FILM AANBIEDER Nieuws Releases
Prime Video

La Casa de Papel seizoen 3 nu op Netflix

Het derde seizoen van La Casa de Papel is nu te bekijken op Netflix. De serie is een van de pareltjes van Netflix, waar veel kijkers naar uit hebben gekeken.

De serie begon met een overval op de Spaanse munt, de plek in Spanje waar de bankbiljetten gedrukt worden. Doel? Zelf bankbiljetten drukken, om zo rijk te worden en daarnaast een Robin Hood situatie te creëren.

In het nieuwste seizoen wordt Rio gevangen genomen. De professor wordt om hulp gevraagd, om zo gewapend en met een nieuw plan Rio te redden.

Het derde seizoen van La Casa de Papel bestaat uit acht afleveringen van ongeveer 50 minuten per aflevering. Het is een Spaanse serie, waardoor er Spaans gesproken wordt. Echter is de serie voorzien van Nederlandstalige ondertiteling.

Lees ook:  Orange is the New Black seizoen 6 vanaf 27 juli op Netflix

De serie heeft in het Engels een andere titel, namelijk Money Heist.

Trailer

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

La Casa de Papel

La Casa de Papel

Bekijk La Casa de Papel
Details over La Casa de Papel
Netflix Original Serie