FILM AANBIEDER Nieuws Releases
Disney+

Kerstfilm Togo nu op Disney+

Togo, een Disney+ Original film, is nu te bekijken op Disney+. De film speelt zich af in het Amerikaanse Alaska in 1925.

Togo is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1925, waar in een dorpje in de Amerikaanse staat Alaska een griep epidemie begon. Medicijnen worden geproduceerd op een locatie ruim 900 kilometer verderop, maar door het koude winterweer is dat geen gemakkelijke klus om op te halen.

Leonhard Seppala besluit in het belang van het dorp om samen met zijn sneeuwhonden, waarvan Togo de leider is, de missie met beide handen aan te pakken en gaat met alle risico’s dat het met zich mee brengt de medicijnen ophalen.

Lees ook:  Samsung geeft 2 jaar Disney+ cadeau bij aanschaf nieuwe TV

Disney heeft Togo exclusief voor Disney+ geproduceerd, waardoor deze film niet eerder in de bioscoop is vertoond en je alleen als abonnee van Disney+ de film kan bekijken.

Heerlijk voor de kerstdagen! Alvast een voorproefje? Bekijk dan de trailer hieronder!

Trailer

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

Togo

Togo

Bekijk Togo
Nieuwsberichten
Disney+ Original Film