Kerst Met De Kuijpers nu op Videoland

De serie Kerst Met De Kuijpers is nu te bekijken op Videoland. Het is een Videoland Original serie, dat bestaat uit 5 afleveringen van ongeveer 20 minuten.

De serie speelt zich af rond de kerstdagen in het huis van Marja Kuijpers. Marja’s man is drie jaar geleden overleden, en elk jaar viert ze traditiegetrouw kerst met haar zoons Frank en Casper en hun gezinnen. Dit jaar hebben de zoons echter voor het eerst andere plannen, wat Marja stiekem erg goed uitkomt. Ze heeft namelijk een nieuwe vriend waar zij nog niets van afweten.

In de serie spelen bekende Nederlandse acteurs, waaronder Jeroen Spitzenberger, Ronald Goedemondt en Henriëtte Tol. De serie is te bekijken voor alle leeftijden.

Trailer

Dit bericht is gepubliceerd op 15-12-2018.

Tags:

Kerst Met De Kuijpers

Kerst Met De Kuijpers

De vijfdelige reeks speelt zich af rond de kerstdagen in het huis van Marja Kuijpers. Marja haar man is drie jaar geleden overleden, en elk jaar viert ze traditiegetrouw kerst met haar zoons Frank en Casper en hun gezinnen. Dit jaar hebben de zoons echter voor het eerst andere plannen, wat Marja stiekem erg goed uitkomt. Ze heeft namelijk een nieuwe vriend waar zij nog niets van afweten.