Apps voor HBO

HBO app Nederland

In Nederland is HBO te zien met een Ziggo abonnement. Het heeft hierdoor geen nut om de officiële HBO app te downloaden uit de App Store of Play Store, want deze werkt niet in Nederland. Om HBO films en series te kijken in Nederland, moet je de Ziggo GO app downloaden.

Om HBO films en series te kunnen kijken bij Ziggo, moet je het pakket Movies & Series XL afnemen van Ziggo. Wanneer je dit abonnement niet hebt, krijg je een melding dat je een abonnement nodig hebt om te kunnen kijken.

 iPhone en iPad

De Ziggo GO app is gratis beschikbaar in de App Store en is geschikt voor iPhone en iPad. De app ondersteunt Airplay, waarmee het mogelijk is om films en series vanaf je telefoon te streamen naar een Apple TV.

 Android telefoons en tablets

Ziggo GO is beschikbaar voor alle Android telefoons en tablets. De app is gratis te downloaden in Google Play. Met Ziggo GO is het mogelijk om met een Chromecast een film of serie te casten naar je televisie.

Windows telefoons, tablets of computers

Ziggo heeft een Windows app waarmee het mogelijk is om HBO films en series te bekijken op een Windows 10 apparaat. Dat kan een telefoon zijn, maar ook een tablet of een computer. Erg handig dus, want bijna iedereen heeft een Windows computer!