HBO, in Nederland exclusief te zien bij Ziggo

HBO is een Amerikaanse film en serie producent. In Nederland zijn de films en series van HBO exclusief te bekijken door abonnees met een Ziggo televisie abonnement.

HBO is exclusief te zien bij Ziggo. Klik hier voor meer informatie over de tarieven!

Aanbod van HBO

HBO heeft veel eigen producties. De bekendste productie is Game of Thrones, een fantasie serie die gebaseerd is op de boeken van Het Lied van IJs en Vuur. Andere bekende series van HBO zijn Westworld, Girls en Boardwalk Empire.

Het aanbod van HBO is volledig te zien bij Ziggo. Met het Ziggo Movies & Series XL pakket kan je on-demand kijken, wat wil zeggen dat je zelf kan bepalen wanneer je een aflevering van een serie wilt bekijken, reclamevrij! Het grote voordeel hiervan, is dat je ook een aantal afleveringen achter elkaar kan kijken en dus niet een week hoeft te wachten tot de volgende aflevering te zien is. Lees hier meer over de series van HBO.

Wat zijn de kosten?

Doordat HBO series exclusief te zien zijn voor Ziggo abonnees, moet je een actief televisie abonnement hebben van Ziggo. Het Movies & Series XL pakket van Ziggo kost 11,95 euro per maand. Daarmee heb je niet alleen exclusieve toegang tot de series van HBO, maar kan je ook kijken naar honderden films en series van andere productenten en ontvang je meer dan 50 extra televisiezenders.

Vaak heeft Ziggo acties betreft het HBO pakket. Op dit moment ontvangen nieuwe klanten van Ziggo de eerste 12 maanden gratis het Movies & Series XL pakket, waarmee je dus HBO kan bekijken.

Apps voor HBO

Met de Ziggo GO app is het mogelijk om onderweg of thuis op een mobiele telefoon of tablet te kijken naar HBO series. De app is beschikbaar voor iOSAndroid en Windows. De app is gratis te downloaden, maar alleen te gebruiken wanneer je een actief Ziggo abonnement hebt.

HBO kijken zonder een Ziggo abonnement?

Ook al is HBO in Nederland exclusief verkrijgbaar via een abonnement bij Ziggo bestaan er wel oplossingen om dit te omzeilen. Je kan namelijk zelf een account maken op de website van HBO Amerika en zo rechtstreeks series bekijken. Hiervoor heb je wel eerst een VPN-verbinding nodig waarmee het mogelijk is een Amerikaans IP-adres te gebruiken in plaats van je normale Nederlandse IP-adres.

Zonder een dergelijke VPN-verbinding zal je geen account kunnen aanmaken bij HBO Amerika. Ik heb zelf wel positieve ervaringen met VPN Nederland aangezien zij een zeer groot aanbod aan Amerikaanse servers ter beschikking stellen. Dat maakt hun VPN-service uiterst geschikt voor het streamen van series op HBO.