FILM AANBIEDER Home Nieuws

HBO Original serie Camping vanaf oktober te zien

Vanaf 14 oktober zal de nieuwe serie Camping te zien zijn bij HBO. Camping is geproduceerd door HBO en daarom een HBO Original Serie.

De serie gaat over Kathryn en Walt, een getrouwd stel, dat eigenlijk helemaal niet zo blij meer is met elkaar. Voor de 45e verjaardag van Walt gaan ze op vakantie naar de camping, waar ze geforceerd in de natuur de ultieme relatie en vriendschapstest aan gaan.

Camping is voorzien van topacteurs, waaronder Jennifer Garner, die de rol heeft van Kathryn. Jennifer speelde eerder in grote films als Daredevil en Peppermint. David Tennant neemt de rol van Walt op zich. Hij speelde eerder in series als Broadchurch en Jessica Jones.

Vanaf 14 oktober is de serie te zien op HBO. Alle HBO series zijn vaak een dag later ook in Nederland te bekijken via Ziggo met een Movies & Series pakket. Meer informatie over HBO bij Ziggo lees je hier.

Bekijk de teaser van Camping

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Timon Jacobs

Timon is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

Camping

Camping

Bekijk Camping
HBO Original Serie