HBO serie Brexit verschijnt 19 januari

Vanaf 19 januari zal de Britse serie Brexit te zien zijn bij HBO en Ziggo GO. Dat werd vandaag bekend gemaakt samen met de publicatie van de trailer.

In 2016 was in het Verenigd Koninkrijk een referendum om de Europese Unie te verlaten. De uitslag van dit referendum was dat de Britten uit de Europese Unie wouden stappen. De onderhandelingen hebben ruim 2 jaar geduurd, waarna Verenigd Koninkrijk op 29 maart 2019 de Europese Unie zal verlaten.

De serie zal voornamelijk gaan over de manier hoe het “Vote Leave” kamp het zover kreeg om uiteindelijk de meerderheid te behalen bij het referendum.

Everyone knows who won. But not everyone knows how.

HBO is in Nederland een paar jaar geleden gestopt als dienst. Hierdoor is het in Nederland alleen mogelijk om de serie te bekijken middels de Ziggo GO app indien je een Ziggo Movies & Series XL pakket afneemt bij Ziggo. Met dit pakket is het mogelijk om bij Ziggo alle HBO series bekijken. Bekijk de abonnementen bij Ziggo.

Trailer

Dit bericht is gepubliceerd op 15-12-2018.

Tags:

Brexit

Brexit

Serie over het uittreden van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. De term is een porte-manteauwoord van Britain en exit.