FILM AANBIEDER Nieuws Releases
HBO bij Ziggo

HBO film Liberty: Mother Of Exiles verschijnt 17 oktober

Vanaf 17 oktober zal de HBO film Liberty: Mother Of Exiles te bekijken zijn bij HBO. De documentaire film zal gaan over het vrijheidsbeeld in New York City.

Het vrijheidsbeeld is het meest gefotografeerde standbeeld ter wereld. De betekenis van het vrijheidsbeeld is vrijheid en hoop bij protesten voor mensen over de hele wereld. Liberty: Mother of Exiles geeft nieuwe inzichten op een van Amerika’s bekendste standbeeld.

De documentaire gaat in op de geschiedenis en de gebeurtenissen die zich omtrent het vrijheidsbeeld hebben afgespeeld.

In Nederland zijn HBO films en series te bekijken bij Ziggo met een Movies & Series XL pakket. Vanaf 18 oktober zal de film Liberty: Mother Of Exiles in Nederland exclusief bij Ziggo te zien zijn.

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

Liberty: Mother Of Exiles

Liberty: Mother Of Exiles

Bekijk Liberty: Mother Of Exiles
HBO Original Film

Actie: 7 dagen gratis Disney+!

Neem nu een gratis proefabonnement van 7 dagen op Disney+ en kijk Frozen 2, The Lion King en andere films en series van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars!

Gratis proefabonnement aanvragen! Neem Disney+ abonnement