Grey’s Anatomy seizoen 15 mogelijk het laatste seizoen

Waarschijnlijk zal het vijftiende seizoen van Grey’s Anatomy het laatste seizoen worden van de internationale ziekenhuisserie. Volgens actrice Ellen Pompeo is het einde van de serie in zicht.

Ellen Pompeo heeft een van de hoofdrollen en is in de serie beter bekend als Meredith Grey. In een interview met US Weekly heeft zij laten weten dat regisseur Shonda Rhimes de knoop aan het doorhakken is over het einde van de serie.

Pompeo laat weten dat ze meer betrokken wil zijn bij de opvoeding van haar drie kinderen. “Ik wil meer betrokken zijn bij hun levens nu ze ouder worden. Ze hebben me meer nodig, deze wereld is zo’n gekke plek”. In de toekomst heeft Pompeo plannen om achter de schermen te gaan werken.

Seizoen 15 volgend jaar in Nederland

In Nederland is televisiezender NET5 onlangs begonnen met het uitzenden van het veertiende seizoen, waarvan elke dinsdag om 21:30 een nieuwe aflevering te zien is. Seizoen 15 zal waarschijnlijk pas volgend jaar in Nederland te zien zijn.

Daarnaast is Grey’s Anatomy in Nederland bij Videoland te bekijken. Bij Videoland is het mogelijk om seizoen 1 tot 13 volledig te bekijken. Klik hier om deze te bekijken.

Met een vijftiende seizoen is Grey’s Anatomy een van de langst doorlopende series ooit. De serie is in 2005 gestart bij de Amerikaanse productiemaatschappij ABC en bedacht door regisseur Shonda Rhimes.

Dit bericht is gepubliceerd op 7-05-2018.

Tags: