FILM AANBIEDER Nieuws Releases
Prime Video

Grey’s Anatomy seizoen 14 vanaf 7 januari op Videoland

Vanaf 7 januari is de Amerikaanse ziekenhuis serie Grey’s Anatomy te bekijken bij Videoland. Daarnaast zullen ook alle eerdere seizoenen beschikbaar komen bij de streamingdienst. Dat maakte Videoland vandaag bekend op Instagram.

Grey’s Anatomy is een ziekenhuisserie dat zich afspeelt in de Amerikaanse stad Seattle. In dit ziekenhuis komen drama, liefde en geluk samen. In Nederland is een vergelijkbare serie opgenomen onder de naam CMC in Almere, dat ook op Videoland te bekijken is.

Seizoen 14 zal niet het laatste seizoen zijn van de succesvolle serie. In april 2018 bestelde televisiezender ABC een vijftiende seizoen van de serie, dat momenteel in productie is.

Vanaf 7 januari staan alle 14 seizoen op Videoland. Nog geen Videoland abonnement? Neem dan een gratis proefabonnement van 2 weken via deze actielink.

Lees ook:  The Royals seizoen 4 nu op Videoland

Instagram Videoland

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

Greys Anatomy

Greys Anatomy