Google Chromecast – Een goedkope oplossing voor Netflix op een HDTV

Heb je een HDTV, maar heeft deze geen slimme functies om Netflix te gebruiken? Google heeft voor deze TV’s een goedkope oplossing op de markt gebracht, de Google Chromecast. Met deze HDMI dongel kan je films en series van Netflix streamen naar je televisie.

Om de dongel van Google te kunnen gebruiken, moet je televisie wel een HDMI port hebben. Heb je nog een oudere TV welke alleen scart aansluitingen heeft dan zal de dongel niet werken.

Wat kost de Google Chomecast?

Er zijn vele apparaten waarmee je naar Netflix kan kijken, bijvoorbeeld een Apple TV of een game console als de Playstation of Xbox. Wanneer je deze echter niet in huis hebt, is het vrij prijzig om deze alleen aan te schaffen om een film of serie op Netflix te bekijken.

Google heeft hiervoor de oplossing op de markt gebracht, de Google Chomecast. Deze dongel haal je in huis voor 35 euro en maakt van je TV een Smart TV. De dongel stop je in een HDMI poort van je TV. Stroom krijgt de Chromecast via een USB port. Indien je deze in je TV hebt, heb je geen extra snoeren nodig naar het stopcontact! Heb je geen USB port op je TV dan zal je een USB naar stroom converter moeten aanschaffen (paar euro bij de Action).

Heb je geen Smart TV of is de app niet beschikbaar voor jouw Smart TV?
Overweeg dan een Chromecast aan te schaffen!

Meer dan alleen Netflix!

Met de Google Chromecast kan je niet alleen maar naar Netflix kijken, maar ook gebruik maken van andere online diensten. Zo heeft Google de Chrome browser beschikbaar gesteld voor de Chromecast en kan je YouTube filmpjes met een druk op de knop naar je TV streamen!

De Chromecast kan je draadloos verbinden met het internet, waardoor je geen last hebt van de vele snoeren door je huiskamer!

Google Chromecast kopen

De Google Chromecast is verkrijgbaar bij vele bedrijven. Hieronder zijn de goedkoopste bedrijven weergegeven, zodat je voor niet al te veel geld kan genieten van de Google Chromecast!

VerkoperPrijsProductpagina
MediaMarkt35 euro incl. verzendingKlik hier om de Chromecast te kopen bij MediaMarkt
CoolBlue39,99 euro incl. verzendingKlik hier om de Chromecast te kopen bij CoolBlue
Bol.com35 euro incl. verzendingKlik hier om de Chromecast te kopen bij Bol.com
Share your love
Facebook
Twitter