FILM AANBIEDER Nieuws Releases
Disney+

Frozen 2 vanaf 17 maart op Disney+

De bioscoophit van 2019, Frozen 2, zal vanaf 17 maart te zien zijn op Disney+. Eerder zou de film pas in juli beschikbaar komen, maar Disney CEO Bob Chapek heeft aangegeven dat vanwege COVID-19 pandemie het een mooi moment is om de film nu al beschikbaar te stellen, zodat families thuis de film met elkaar kunnen bekijken.

In een persbericht zegt Bob Chapek: “Frozen 2 heeft het publiek over de hele wereld geboeid door zijn krachtige thema’s van doorzettingsvermogen en het belang van familie. Dit zijn boodschappen die ongelooflijk relevant zijn in deze tijd en we zijn blij om dit hartverwarmende verhaal vervroegd te kunnen delen met onze Disney+ abonnees om thuis van te genieten op elk apparaat”.

Lees ook:  Aladdin Spinoff 'Prince Anders' komt als film naar Disney+

Frozen 2 kwam eind november 2019 in de Nederlandse bioscoop beschikbaar. In de film ga je met Elsa op zoek naar de waarheid over het verleden. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven wordt het een gevaarlijke en opmerkelijke reis naar het onbekende – naar de betoverde bossen en duistere zeeën voorbij Arendelle.

Vanaf 17 maart staat Frozen 2 op Disney+. Nog geen abonnement? Sluit dan een gratis proefabonnement van 7 dagen af via deze actielink! De DVD van de film verschijnt pas in april in Nederland.

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten