Toy Story 4

(2019)

Disney+ Pixar Tom Hanks Toy Story 4
Te bekijken op:

Toy Story 4 is de vierde film in de Toy Story reeks. Deze vierde film is exclusief te bekijken bij Disney+. De film verscheen op 26 juni 2019 in de Nederlandse bioscopen en is sinds 3 november van dat jaar te bekijken op Disney+.

Het verhaal

Toy Story 4 volgt op Toy Story 3 die werd uitgebracht in 2010. De vierde film gaat verder waar de derde film eindigde. In de derde film komt het speelgoed van Andy terecht bij een nieuwe eigenaresse, Bonnie. Woody was het favoriete speelgoed van Andy, maar Woody merkt dat hij niet de favoriet van Bonnie is.

Wanneer Bonnie voor het eerst naar school gaat, ziet Woody hoe zij zich echt voelt. Woody is stiekem meegegaan in haar tas, en probeert haar op te vrolijken door knutselspullen bij elkaar te zoeken. Bonnie maakt hier vervolgens eigen speelgoed van: een figuur die ze Forky noemt. Forky wordt het favoriete speelgoed van Bonnie, maar Forky vindt zichzelf afval waardoor hij zichzelf telkens weggooit. Woody probeert dit telkens te voorkomen.

Onderweg naar een vakantie springt Forky uit het raam. Woody probeert hem terug bij Bonnie te krijgen, maar dit is niet makkelijk. Zo raakt hij Forky kwijt in een oude antiekwinkel wanneer hij zijn oude vriendin Bo Peep daar in de etalage ziet staan. Forky is ook nog eens in gevaar, want de pop Gabby Gabby probeert zijn stem te stelen. Onderweg komt Woody onder andere Bo Peep tegen, zij is uiteindelijk op straat terecht gekomen. Zal het Woody en zijn oude vrienden lukken om Forky weer veilig naar Bonnie te laten terugkeren?

De cast

De cast van Toy Story 4 bestaat uit:

  • Tom Hanks (stem van Woody)
  • Annie Potts (stem van Bo Peep)
  • Tim Allen (stem van Buzz Lightyear)
  • Tony Hale (stem van Forky)
  • Keegan-Michael Key (stem van Ducky)
  • Madeleine McGraw (stem van Bonnie)

Toy Story 4 exclusief te zien bij Disney+

Toy Story 4 is niet een film die exclusief voor Disney+ is geproduceerd. De film is echter wel exclusief te bekijken bij deze streamingsdienst. Concurrenten hebben deze films niet in het assortiment. Voor de liefhebbers van Toy Story is het dus een groot voordeel dat deze film wel beschikbaar is bij Disney+.

Trailer

Laatste films

Up

Verhaal “Up” is een onweerstaanbare animatiefilm uit 2009, gemaakt door […]

Red Sparrow

Verhaal Red Sparrow is een spannende spionagefilm uit 2017 die […]

Flamin’ Hot

Verhaal Flamin’ Hot vertelt het inspirerende verhaal van Richard Montañez, […]