Klaus

(2019)

Netflix Netflix Originals
Klaus
Te bekijken op:

Klaus is een Netflix Original Film, een heerlijke film om tijdens de kerst te kijken met het hele gezin. In de film volg je Jesper en een postbode, die samen met oude speelgoedmaker Klaus een vriendschap sluiten.

Verhaal

Jesper is zoon van de eigenaar van een postbedrijf. Hij is erg verwend en moet van zijn vader naar de postbode school. Hier heeft hij geen zin in en doet zijn best niet. Hij hoopt dat hij zo geen postbode hoeft te worden, maar zijn vader heeft hier andere ideeën bij. Die heeft een mooi project voor hem bedacht; Jesper moet een postkantoor opzetten op Smeerensburg.

Smeerensburg is een eiland met twee rivaliserende groepen bewoners die elkaar niet uit kunnen staan. Er ligt sneeuw en het is een donkere plek. Jesper twijfelt of hij ooit een succesvol postkantoor kan opzetten zodat hij weg kan van dit eiland.

Dan ontmoet hij Klaus, een man die afgelegen woont in het bos. Klaus heeft een hele verzameling speelgoed en op een gegeven moment geeft hij een kind ’s nachts een cadeau. Dan is het idee geboren dat de kinderen een brief kunnen sturen naar Klaus en dat hij dan ’s nachts een presentje komt brengen. Jesper levert de brieven af bij Klaus en helpt hem met het uitdelen.

De kinderen in het dorp worden vrolijk en gaan met elkaar spelen. Dit staat de ouders niet aan en die gaan een plan verzinnen om Klaus en Jesper te stoppen. Gaat dit ze lukken en mislukt het kerstfeest?

Netflix Original Film

Klaus is een Netflix Original Film, wat betekend dat de film exclusief voor Netflix is geproduceerd en hierdoor alleen te bekijken is op Netflix. De film werd in het najaar van 2019 uitgebracht op Netflix

Trailer

Laatste films

Up

Verhaal “Up” is een onweerstaanbare animatiefilm uit 2009, gemaakt door […]

Red Sparrow

Verhaal Red Sparrow is een spannende spionagefilm uit 2017 die […]

Flamin’ Hot

Verhaal Flamin’ Hot vertelt het inspirerende verhaal van Richard Montañez, […]