Flamin’ Hot

(2023)

Disney+ Disney+ Original Films Disney+ Originals
Te bekijken op:

Verhaal

Flamin’ Hot vertelt het inspirerende verhaal van Richard Montañez, een jongeman uit Zuid-Californië die opgroeit in een streng maar ondersteunend gezin. Na een moeilijke jeugd en een tijd van verkeerde keuzes, vindt hij een baan bij Frito-Lay. Ondanks de tegenslagen die hij ondervindt door de economische situatie, begint Richard te kijken naar mogelijkheden binnen het bedrijf.

Na een inspirerend moment met zijn kinderen, komt Richard met het idee om een pittige snack te creëren die is gericht op de Latino-markt. Ondanks de scepsis van zijn collega’s en superieuren, werkt Richard onvermoeibaar aan zijn idee, wat uiteindelijk leidt tot de creatie van de Flamin’ Hot Cheetos.

Het verhaal van Flamin’ Hot gaat over doorzettingsvermogen, creativiteit en het overwinnen van obstakels. Het laat zien hoe iemand van de fabrieksvloer een impact kan hebben op een groot bedrijf en de snackindustrie als geheel.

Cast

  • Jesse Garcia als Richard Montañez
  • Annie Gonzalez als Judy Montañez
  • Emilio Rivera als Vacho Montañez
  • Vanessa Martinez als Concha Montañez
  • Dennis Haysbert als Clarence C. Baker

Elk van deze acteurs levert een uitstekende prestatie, waarbij ze hun personages met diepte en geloofwaardigheid portretteren. Jesse Garcia schittert als Richard Montañez, en brengt een onmiskenbare energie en vastberadenheid naar zijn rol.

Flamin’ Hot is een inspirerend en hartverwarmend verhaal dat laat zien hoe innovatie kan komen van de meest onverwachte plaatsen. Het is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een film die zowel onderhoudend als inspirerend is. De film is te bekijken op Disney+.

Trailer

Laatste films

Up

Verhaal “Up” is een onweerstaanbare animatiefilm uit 2009, gemaakt door […]

Red Sparrow

Verhaal Red Sparrow is een spannende spionagefilm uit 2017 die […]

Flamin’ Hot

Verhaal Flamin’ Hot vertelt het inspirerende verhaal van Richard Montañez, […]