FILM AANBIEDER Nieuws Releases
Prime Video

Film1 stopt per 1 augustus

Vanaf 1 augustus zal Film1 al haar activiteiten staken. Dit is zowel van toepassing op de TV zenders als de digitale on-demand content.

Film1 is een streamingdienst wat zich voornamelijk focust op films en had dus een andere focus dan Netflix (Amerikaanse series) of Videoland, dat zich op Nederlandse series focust.

Film1 heeft geen reden opgegeven waarom de streaming dienst stopt, maar mogelijk komt het vanwege een grotere strijd om uitzendrechten nu er steeds meer streaming diensten bijkomen. Een andere reden zou kunnen zijn dat de hoeveelheid leden van de streamingdienst zou tegenvallen.

Vorig jaar introduceerde Film1 gloednieuwe apps en een scherpe abonnementsprijs welke direct voor consumenten beschikbaar was in tegenstelling tot voorheen waarbij het alleen via een kabelmaatschappij beschikbaar was.

Vanaf 1 augustus staakt Film1 haar diensten. Abonnees worden hierover geïnformeerd per mail.

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

Actie: 7 dagen gratis Disney+!

Neem nu een gratis proefabonnement van 7 dagen op Disney+ en kijk Frozen 2, The Lion King en andere films en series van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars!

Gratis proefabonnement aanvragen! Neem Disney+ abonnement