Films en series downloaden van Disney+

Disney+ app voor download en offline kijken

Disney+ heeft een groot aanbod van films en series die via de streamingdienst te bekijken zijn. Wanneer je veel op reis bent of juist een keer op vakantie gaat, heb je niet altijd een werkende internet verbinding. In deze situaties is de download functie in de Disney+ app de oplossing!

Dankzij de download functie in de Disney+ app is het mogelijk om films en series te downloaden naar je apparaat, zodat je deze later offline kan bekijken zonder dat hiervoor internet verbinding voor nodig is.

Downloaden van Disney+

Het downloaden van een film of serie van Disney+ is erg gemakkelijk. Alles wat je hiervoor nodig hebt, is een geldig abonnement op Disney+ en de mobiele app. Het downloaden is mogelijk op een iPhone, iPad of Android telefoon en tablet.

Om een film te downloaden, kies je de film in het overzicht. Vervolgens staat er een download icoontje naast de afspelen knop. De download knop is te herkennen aan een pijltje dat naar beneden wijst. Zodra je op de download knop klikt, zal het downloaden van de film beginnen.

Bij series staat achter elke aflevering een een download icoontje. Daarnaast kan je ook direct een heel seizoen downloaden. Sluit de app niet af tijdens het downloaden om te voorkomen dat het downloaden wordt afgebroken.

Standaard is het alleen mogelijk om films en series te downloaden met een wifi verbinding. Indien je dit wilt uitzetten, klik je op je profiel, kies je voor ‘App-instellingen’ en zet je de toggle voor ‘Alleen via wifi downloaden’ uit.

Offline kijken naar films en series

Films en series die je hebt gedownload kan je terugvinden in het menu onder het download icoontje. Zodra je het downloaden van de film of serie start, kan je hier ook de progressie zien hoe ver de download is.

Films en series kan je kijken zolang je abonnement geldig is. Start je de Disney+ app op zonder een actieve internet verbinding? In dat geval zal de app direct de pagina met downloads laten zien!

Ben je klaar met het kijken naar de film of serie? Verwijder deze dan weer van je telefoon of tablet, zodat je ruimte beschikbaar maakt voor nieuwe films en series!