FILM AANBIEDER Nieuws Releases

Kosten van abonnement op Disney+

Disney+ is een streamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de films en series kan kijken. Op Disney+ staan bijna alle films en series die door Disney zijn geproduceerd, maar ook films en series van Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Disney+ abonnement

In tegenstelling tot Netflix, waar je voor beeldkwaliteit meer moet betalen, is er voor Disney+ slechts een type abonnement. Een abonnement op de streamingdienst kost €6,99 euro. Het bedrag kan je betalen met iDeal, Creditcard of PayPal.

Met Disney+ kan je films en series op 4 apparaten tegelijk bekijken. Hierdoor kan je het account gemakkelijk delen met vrienden of familie. Wanneer je op meer dan vier apparaten tegelijk gaat kijken, zal het vijfde apparaat een melding zien dat kijken niet mogelijk is omdat het maximum bereikt is.

Er is geen limiet op kijktijd. Ongeacht hoeveel je kijkt op Disney+, je zal altijd hetzelfde bedrag betalen van €6,99 euro per maand. Films en series kijk je in Ultra HD (4K) of HDR beeldkwaliteit indien beschikbaar.

Wil je nog goedkoper gebruik maken van Disney+? Neem dan een jaarabonnement voor slechts €69,99 euro. Door direct voor een heel jaar te betalen ontvang je een korting van 16%!

Hieronder is een vergelijking tussen Disney+ en het premium abonnement van Netflix, waarbij duidelijk zichtbaar is dat Disney+ een stuk voordeliger is!


Disney+Netflix
Aantal apparaten tegelijk streamen44
Maximaal haalbare beeldkwaliteitUltra HDUltra HD
Kosten van het abonnement€6,99€10,99
Apps met offline mogelijkhedenJaJa

Gratis proefabonnement

Om Disney+ te proberen, is het mogelijk om een gratis proefabonnement af te nemen van 7 dagen via deze actie. Tijdens deze proefperiode zit je nergens aan vast en kan je op ieder moment de streamingdienst opzeggen.

Na het aflopen van het gratis proefabonnement wordt het abonnement automatisch verlengd. Dit is dan ook de reden dat je bij het afsluiten van het proefabonnement wel al je bankgegevens moet achterlaten. Ben je niet tevreden met Disney+, dan is opzeggen heel gemakkelijk door je account weer op te zeggen via de instellingen van je account.

Disney+ kosten
Voor het starten van een proefperiode moet je jouw betaalgegevens achterlaten.

Groot aanbod van films en series

De streamingdienst Disney+ bestaat uit een groot aanbod van films en series. Naast de bekende films van Disney en Pixar, is er een rijk aanbod van documentaires van National Geographic.

Daarnaast produceert Disney speciaal voor de streamingdienst Disney Originals. Dit zijn films en series die exclusief te zien zijn op Disney+. Een voorbeeld hiervan is de Star Wars serie The Mandalorian of de Disney film Lady en de Vagebond.

Benieuwd naar het aanbod? Neem een proefabonnement via deze actielink en ontdek het zelf!