FILM AANBIEDER Nieuws

Lady en de Vagebond

Lady en de Vagebond, in het Engels bekend onder de titel Lady and the Tramp, is een verfilming van de tekenfilm uit 1955. De film verscheen op 12 november 2019 exclusief op de streamingdienst Disney+.

Verhaal

Het pasgetrouwde stel Jim en Elisabeth vieren kerst, waarbij uiteraard mooie cadeaus horen. Jim heeft besloten om een pup te geven aan Elisabeth. De hond is Lady, een zeer lieve hond. In de aankomende periode krijgt Lady alle aandacht, mag in bed slapen bij het echtpaar en wordt heerlijk gewassen met zeep.

Het stel is gek op Lady en ze krijgt veel aandacht. Op een dag is Elisabeth zwanger en ontmoet Lady de zwerfhond Tramp. Deze zwerfhond geeft aan dat zodra de baby geboren wordt, honden geen aandacht meer krijgen. Lady gelooft daar weinig van.

Elisabeth is bevallen en al snel krijgt Lady weinig aandacht meer. Ze besluit het advies van Tramp op te volgen en een zwerfhond te worden. In het begin is het nog onwennig maar bevalt het goed, totdat ze de nadelen ontdekt.

Lady wordt opgepakt en in het honden asiel geplaatst. Was dit uiteindelijk haar bestemming als lieve familiehond? En gaat ze ooit uit het asiel komen?

Disney+ Original film

Lady en de Vagebond is exclusief voor Disney+ geproduceerd en daarmee een Disney+ Original Film. De film werd op 12 november uitgebracht tijdens de officiƫle launch van Disney+ in Nederland.

Details

Trailer