FILM AANBIEDER Nieuws

Films op Disney+

Disney+ heeft een grote catalogus aan Disney films, waaronder The Jungle Book, Toy Story en The Lion King.

Naast de bekende films die je waarschijnlijk al een keer in de bioscoop hebt bekeken, heeft de streaming dienst ook Disney films die exclusief op Disney+ te bekijken zijn. Deze films zijn te herkennen aan het Original label. Hieronder is een overzicht van de Disney+ Original films.

Lady en de Vagebond

Lady en de Vagebond

Lady is een hond, die als kerstgeschenk in het huishouden van een echtpaar komt wonen. Het stel is gek op Lady en ze krijgt veel aandacht, tot het moment dat het stel hun eerste kind verwachten. Sinds die tijd krijgt Lady een stuk minder aandacht...


Onward

Onward

Onward vertelt het verhaal van twee jonge elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er ergens in de wereld nog magie te vinden is.

  • Taal: Nederlands gesproken

Togo

Togo

In de winter van 1925 breekt in Alaska een dodelijke epidemie uit. Het is aan Leonhard Seppala en zijn sledehond Togo om 600 mijl te reizen om daar de medicijnen op te halen.

  • Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Noelle

Noelle

Noelle is een kerstfilm, waarin Noelle en haar broer Nick de ambitie hebben om de werkzaamheden als kerstman van hun vader over te nemen. Nick is al goed op weg, tot hij het te druk heeft en plots verdwenen is. Noelle besluit hem te zoeken om hem voor de kerst thuis te brengen.

  • Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld