Disney+ apps

Disney+ app voor iPhone

Disney heeft verschillende apps beschikbaar voor het bekijken van films en series op Disney+. Hierdoor is het niet nodig om altijd de website van Disney+ te bezoeken om een film of serie te bekijken, maar kan dit ook onderweg op je mobiele telefoon.

Voordat je een Disney+ app kan gebruiken, moet je eerst een geldig abonnement hebben. Indien je deze nog niet hebt, kan je deze middels een in-app purchase aanschaffen.

[fa class=”fa-mobile”] iPhone en iPad

Voor zowel de iPhone als de iPad is de app van Disney+ beschikbaar. De app is gratis te downloaden in de App Store. Na het downloaden moet je inloggen met je Disney+ account waarmee je een actief abonnement hebt. Indien je nog geen abonnement hebt, kan je deze in de app afsluiten.

De apps voor iPhone en iPad zijn voorzien van een download functionaliteit, waardoor je films en series kan downloaden van Disney+. Erg handig als je naar een locatie gaat waar geen internet verbinding is, maar je wel een film of serie wilt gaan bekijken!

[fa class=”fa-android”] Android telefoons en tablets

Disney+ is beschikbaar voor telefoons en tablets die gebruik maken van Android. Om de app te gebruiken, moet je minimaal Android versie 5.0 hebben. De app is beschikbaar in Google Play.

Net als de app voor iPhone, is ook de app van Android voorzien van een download functionaliteit, waarmee je een film of serie kan downloaden en later zonder internet verbinding kan bekijken.

[fa class=”fa-chrome”] Google Chromecast

Zowel de iPhone als Android app zijn voorzien van Chromecast support, waardoor het mogelijk is om films en series naar de Chromecast te casten.

De Chromecast is een goedkope oplossing van Google om oudere televisies te voorzien van hedendaagse slimme oplossingen. Met een Chromecast is het bijvoorbeeld mogelijk om films en series te bekijken op je televisie die je uitkiest op je telefoon. De Chromecast koop je voor slechts 39 euro bij Bol.com.

[fa class=”fa-apple”] Apple TV

Voor Apple TV (generatie 4 of hoger) is een app beschikbaar in de App Store. De app is gratis te downloaden en ondersteunt daarnaast 4K beeldkwaliteit indien jouw televisie hiervoor geschikt is.

Ben je in het bezit van een derde generatie Apple TV of ouder? Dan kan je met behulp van Airplay films en series naar je televisie streamen.

[fa class=”fa-television”] Smart TV

De Disney+ app is voor verschillende Smart TVs beschikbaar van Samsung en LG. Daarnaast is de app beschikbaar voor televisies met Android TV.

Het instellen en gebruiken van de Disney+ app op een Smart TV is gemakkelijk en wordt uitgelegd in dit artikel.

[fa class=”fa-gamepad”] Playstation en Xbox

Ben je in het bezit van een Playstation 4 of Xbox One? Dan kan je in de online winkel van de game console de app van Disney+ downloaden.

Om de app te gebruiken moet je wel een actief abonnement hebben op Playstation Network of Xbox Live.