Disney+, onbeperkt films en series kijken

Disney+ is een streaming dienst van Disney, waarmee je onbeperkt kan kijken naar films en series van Disney, voor een vast bedrag per maand.

Disney+ website

Wat kost Disney+

Disney+ is in vergelijking met andere streaming partijen zoals Netflix of Videoland goedkoper. Voor slechts €8,99 euro per maand kan je onbeperkt kijken naar films en series. Daarnaast is er ook een jaarabonnement beschikbaar voor €89,90 euro.

Met het abonnement van Disney+ kan gekeken worden naar alle films en series in 4K beeldkwaliteit. Daarnaast kunnen er maximaal vier actieve streams tegelijk worden afgespeeld.

Aanbod van Disney+

Het aanbod van Disney+ is voornamelijk op kinderen gericht. Films en series zijn onderverdeeld onder vijf merken van Disney, namelijk Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Onder het aanbod zitten veel films en series die Disney in het verleden heeft geproduceerd, maar ook exclusieve films en series voor Disney+, welke Disney+ Original series worden genoemd.

Films van Disney die onlangs in de bioscoop hebben gedraaid, zullen daarnaast ook zeer snel te bekijken zijn. Daarnaast zal eens in de tijd een Disney+ Original Film beschikbaar komen, films die exclusief zijn gemaakt voor Disney+.

Niet alle Disney content is beschikbaar. Zo zijn films en series Fox en Hulu voorlopig nog niet beschikbaar.

Disney+ aanbod
Het aanbod van Disney bestaat uit 5 bekende Disney merken.

Apparaten ondersteuning

Disney+ kan bekeken worden met verschillende apparaten. Zowel voor telefoons als tablets zijn er mobiele apps beschikbaar. Daarnaast zijn films en series te bekijken met de Apple TV, Android TV, Google Chromecast, Playstation 4 en Xbox One.

Ook is er een app beschikbaar voor Smart TVs. Indien voor jouw televisie een app beschikbaar is, kan je deze vinden in de app store van de televisie.

Abonnement afsluiten

Het afsluiten van een Disney+ abonnement is mogelijk op de website of in de mobiele apps middels In-App Purchase. Er bestaat geen proefabonnement, dus je zal direct moeten betalen om de content te bekijken.