Disney+ vanaf 24 maart in verschillende EU landen

Disney+ zal vanaf 24 maart in verschillende Europese landen en het Verenigd Koninkrijk beschikbaar zijn. Het gaat om de landen VK, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. België komt voorlopig nog niet voor in het lijstje.

Speciaal voor klanten die zich voor 23 maart registreren, valt er een extra scherpe deal te scoren. Voor slechts £49.99 pond of €59.99 euro kan je een jaar lang een abonnement afnemen op Disney+. Dat is 10 euro korting ten opzichte van het jaarabonnement wat in Nederland verkocht wordt.

Binnen twee jaar wereldwijd beschikbaar

In Nederland was de dienst al in september gestart als proef, waarbij gebruikers de dienst de eerste twee maanden gratis konden proberen. Na de proef was op 12 november de echte launch, waarna ook de original series te zien waren.

Sinds 12 november is Disney+ ook beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. Het doel van Disney is om binnen twee jaar overal te wereld aanwezig te zijn.

Proefabonnement van 7 dagen

Nieuwe gebruikers kunnen Disney+ gratis proberen alvorens een abonnement afgesloten moet worden. In Nederland is deze probeer periode 7 dagen.

Via deze actielink kan je een proefabonnement starten.

Share your love
Facebook
Twitter