Disney+ op PS5: hoe kijk je Disney plus op je Playstation 5

Disney+ PS5

De PS5 wordt gelanceerd met ondersteuning voor ten minste zes entertainment-apps, heeft Sony bevestigd, en we weten ook welke momenteel gepland staan ​​voor een latere lancering. Sony nam een ​​pauze van het pronken met aankomende PS5-games, of gewoon praten over hoe letterlijk cool de PS5-fan is, om het nieuws te delen over welke apps je kunt gebruiken om shows, films en video’s op de console te bekijken bij de lancering. Onder andere gaat het om de nieuwe en nu al populaire dienst Disney Plus.

disney+ op PS5Disney Plus is geweldig en het is de waanzinnig lage kosten waard. Er zijn echter enkele nadelen aan Disney+ waarmee u rekening moet houden. Vooral omdat de kosten zo’n factor in waarde zijn en de abonnementsprijzen uiteindelijk altijd stijgen. Hier is een korte Disney Plus-recensie met wat we hebben vastgesteld dat waar is voor de nieuwe streamingdienst.

PRO – HET ULTIEME PREMIUM DISNEY-PAKKET

De grote aantrekkingskracht van Disney Plus is dat het vrijwel alles heeft wat Disney te bieden heeft. Dit is voor het grootste deel waar. Er zijn talloze gearchiveerde Disney-producties die de term “originele inhoud” opnieuw definiëren. Natuurlijk streamt het platform ook gloednieuwe shows voor fans van Marvel, Star Wars (waaronder de immens populaire serie the Mandalorian) en Disney Channel. Disney Plus is als het Disney Channel toen het klassieke films, documentaires en tekenfilms uitzond, allemaal van Disney. Disney Plus omvat ook Pixar, Fox en zelfs National Geographic. Er zijn ook behoorlijk wat nieuwe shows aan de horizon in de reality-tv-ruimte. Een daarvan is een wonderproject dat kinderen viert die echte helden zijn in hun gemeenschap.

Licentie vertraging en aanverwante zaken

disney plus ps5

Hoewel er een geestdodende verscheidenheid aan producties is, zijn veel Disney-eigendommen en films nog niet beschikbaar. De belangrijkste reden hiervoor zijn licentieverplichtingen die moeten vervallen voordat Disney weer vrij is om hun inhoud opnieuw te gebruiken. Netflix kan nog steeds enkele Disney-films laten zien, waaronder recente films van Marvel en Pixar. Die films zullen op korte termijn daar niet beschikbaar zijn. Deze titels zullen exclusief beschikbaar komen op het eigen Disney Plus platform.

Andere overwegingen

Een andere overweging zijn de wettelijke verplichtingen van een iets andere soort. Daredevil en de rest van de Defenders zullen niet snel op Disney Plus te zien zijn, aangezien Disney wettelijk uitgesloten is om zelfs maar producties te overwegen voor deze reeds geannuleerde personages. Zodra een vooraf bepaalde periode is verstreken, zal Disney weer vrij zijn om verder te gaan met een nieuwe Daredevil- of Luke Cage-serie, maar het zal lang duren om zich te ontwikkelen en Disney heeft veel andere projecten van Marvel, zoals Moon Knight en She-Hulk.

Aantrekkelijke prijzen

Een enorme overwinning aan de kant van Disney Plus is dat het zo goedkoop is om te hebben. Voor €6,99 per maand is het een kleine prijs om te betalen voor toegang tot zo’n enorme bibliotheek met media. Zelfs zonder Marvel, Star Wars en Jeff Goldblum zou het streamingplatform een ​​abonnement meer dan waard zijn, alleen al om toegang te hebben tot de klassieke live-action en geanimeerde functies.

disneyplus

Fox content

Een vreemd ding dat is gebeurd in de nasleep van de Fox-fusie en Disney Plus is dat Fox-films verdwijnen. De lokale verhalen gaan over het verlies van de rechten van onafhankelijke theaters om films als Fight Club te vertonen. De Disney Vault is een ronddraaiend systeem dat het aanbod onder controle houdt en zorgt voor de vraag, aangezien films met tussenpozen van zeven jaar opnieuw worden uitgebracht. De tactiek begon met Walt Disney’s theatrale releases en werd overgenomen in homevideo. Nu blijkt dat Fox-films aan dezelfde praktijk zijn onderworpen en dat ze aan het verdwijnen zijn.

Disney+ op PS5

Sony heeft al bevestigd dat er een speciale app voor Disney+ zal komen op de PS5.

Share your love
Facebook
Twitter