FILM AANBIEDER Nieuws Releases

Disney+ app nu beschikbaar voor Samsung TVs

Disney heeft vandaag de Disney+ app beschikbaar gemaakt voor Samsung televisies. De app is te downloaden in de app store van de televisie. Omdat de app gemaakt is voor het besturingssysteem Tizen, is de app alleen te downloaden indien je een 2017 model of nieuwer hebt.

Met de app is het mogelijk om net als de mobiele apps de films en series van Disney+ te bekijken. Voor andere televisiemerken kwamen de apps afgelopen weken ook al beschikbaar. Andere manieren om Disney+ op je televisie te bekijken is middels een Chromecast of een Apple TV.

Disney+ is in Nederland gratis te proberen tot 12 november. Na deze datum start de streamingdienst wereldwijd en zullen ook Disney+ Original content beschikbaar komen. Vanaf 12 november kost een abonnement op Disney+ € 6,99 euro

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten