FILM AANBIEDER Nieuws Releases
Prime Video

De 12 van Schouwendam nu bij Videoland

Vanaf vandaag is de nieuwe serie ‘De 12 van Schouwendam’ te bekijken op Videoland. De serie is vergelijkbaar met de mysterieuse serie ‘De 12 van Oldenheim’.

In het dorpje Schouwendam vond in 1995 een verdwijning plaats van 2 jonge personen. In dat jaar verdwenen een 16 jarig meisje en een 17 jarig jongen, waarvan nooit meer iets is gehoord. Ruim 20 jaar later verschijnt een geheimzinnige man in het dorp, waarna herinneringen boven komen en onderzoeken opnieuw starten.

De serie is nu te bekijken op Videoland en bestaat uit 12 afleveringen. In de serie spelen Nederlandse top acteurs, waaronder Gijs Naber, Huub Stapel, Carine Crutzen, Fockeline Ouwerkerk en Benja Bruining.

Trailer

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Jeroen Zonneveld

Jeroen is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

> Bekijk alle berichten

De 12 van Schouwendam

De 12 van Schouwendam

Videoland Original Serie

Actie: 7 dagen gratis Disney+!

Neem nu een gratis proefabonnement van 7 dagen op Disney+ en kijk Frozen 2, The Lion King en andere films en series van Disney, Pixar, Marvel en Star Wars!

Gratis proefabonnement aanvragen! Neem Disney+ abonnement