FILM AANBIEDER Home Nieuws

Concurrent Videoland behaalt 100.000 abonnees

Videoland heeft sinds vandaag 100.000 betalende abonnees. Videoland, dat onderdeel is van mediabedrijf RTL, maakt voor het eerst cijfers over de hoeveelheid abonnees bekend.

Videoland heeft een groot aanbod van Nederlandse films en series. Zo kan je onder andere het volledige seizoen van Familie Kruys al bekijken, terwijl afgelopen zondag hiervan de eerste aflevering op televisie was met 2,4 miljoen kijkers.

Net als Netflix bied Videoland ook een gratis proefabonnement aan. Nieuwe leden kunnen via deze link een account aanmaken om de eerste maand de dienst gratis te proberen.

In vergelijking met Netflix is Videoland nog maar een klein bedrijf. Alhoewel Netflix geen cijfers bekend maakt over de hoeveelheid abonnees in Nederland, werd deze in september 2014 geschat op ongeveer 700.000 abonnees in Nederland.

Author Jeroen Zonneveld
Timon Jacobs

Timon is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

Met Black Friday in het vooruitzicht biedt SurfShark VPN momenteel een zeer uitzonderlijke aanbieding aan waarbij je o.a. 3 maanden gratis krijgt.

Wat? VPN? Wel, door SurfShark te gebruiken, kan je bijvoorbeeld ook Amerikaanse series op Netflix bekijken. Zeker eens het testen waard dus!