Apple TV+, onbeperkt naar films en series kijken

Apple TV+ is een streamingdienst van Apple, waarmee het mogelijk is om onbeperkt films en series te bekijken. De streamingdienst is sinds 1 november 2019 beschikbaar in Nederland.

Voor de streamingdienst werkt Apple samen met verschillende Amerikaanse producenten, waaronder Steven Spielberg en Oprah Winfrey.

Aanbod van films en series

Met Apple TV+ is het zowel mogelijk om films en series te bekijken. Apple biedt daarbij vele bestaande films en series aan, maar is ook bezig met het produceren van Apple Original Series. Deze Original Series zijn unieke series die alleen bij Apple TV+ te bekijken zijn.

Van meeste Apple Original Series zal bij de lancering de eerste drie afleveringen te zien zijn. Daarna zal elke week een nieuwe aflevering beschikbaar komen op het platform. In sommige gevallen kan het ook zijn dat de serie in een keer volledig te bekijken is.

In Amerika zijn de films en series van HBO en Starz ook te bekijken via Apple TV+. Omdat de rechten van HBO in Nederland bij Ziggo liggen, zal dit de aankomende tijd nog niet mogelijk zijn voor Nederlanders.

Wat kost Apple TV+?

Een abonnement kost slechts € 4,99 euro per maand. Daarnaast kan je de streaming dienst de eerste zeven dagen gratis proberen.

Koop je een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, iPod Touch of Mac? Dan kom je in aanmerking voor een gratis jaarabonnement! Het abonnement is te delen met het hele gezin indien je een gezinsaccount hebt bij Apple.

Waarmee kan ik kijken?

Om te kijken naar Apple TV+, kan je gebruik maken van een Apple apparaat. Daarnaast heeft Apple apps beschikbaar voor de Smart TV van Samsung. Later dit jaar zullen er ook apps beschikbaar komen voor de Smart TVs van Sony, LG en Vizio.

Daarnaast kan je op de website kijken naar alle films en series.