Apple kondigt streamingdienst aan tijdens event op 25 maart

Apple heeft zojuist uitnodigingen verstuurd naar de pers voor een event op 25 maart. De titel van het event luidt “It’s showtime”, waarbij Apple naar verwachting de online video streamingdienst gaat aankondigen.

Het is geen geheim dat Apple bezig is met het ontwikkelen van een streamingdienst. Afgelopen jaar zijn meerdere acteurs en actrices betrokken geweest bij producties voor de video dienst van Apple. Hierbij werken grote namen samen met Apple, waaronder Oprah Winfrey.

Het event zal plaats vinden in het Steve Jobs Theater in Cupertino. Op 25 maart om 18:00 Nederlandse tijd zal het event starten.

Of de dienst direct wereldwijd uitgerold zal worden, is nog niet duidelijk. Ook de naam van de dienst is nog niet duidelijk, maar de naam Apple Video zal voor de hand liggen.

Apple is niet het enige bedrijf dat werkt aan een streaming dienst. Ook Disney zal aankomend jaar een streamingdienst uitrollen onder de naam Disney+ en zelfs Warner Bros is bezig met de ontwikkeling van een eigen streamingdienst.

Uitnodiging van Apple

Dit bericht is gepubliceerd op 11-03-2019.