Amazon Prime Video opzeggen

Het opzeggen van Amazon Prime Video is niet heel lastig. Ieder moment kan opgezegd worden, want je zit niet vast aan een abonnement.

Opzeggen

Opzeggen van Prime Video kan je op verschillende manieren doen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om dit te doen via de instellingen van je Amazon Prime account. Onder de instellingen staat het kopje “Your membership”, waar je de knop “end membership” kan vinden. Vervolgens krijg je de vraag of je zeker weet of je wilt opzeggen en tot wanneer je gebruik kan maken van je abonnement (omdat je hiervoor al hebt betaald).

Een alternatieve manier is om dit voor je te laten doen door 123opzeggen.nl. Uit ervaring weet ik dat dit één van de veiligste en gemakkelijke manieren is om eender welk abonnement waar je aan vasthangt voor je te laten stopzetten. Zij nemen namelijk voor een kleine kost alle rompslomp van je over. Bekijk het zeker eens!

Lid worden

Je kan op ieder moment je account weer activeren door naar de website van Prime Video te gaan. Je kan dan een nieuw abonnement afsluiten met hetzelfde account dat je in het verleden hebt gebruikt.