FILM AANBIEDER Nieuws Releases

Kosten van een Amazon Prime Video abonnement

Prime Video is een streamingdienst van Amazon, waarmee voor een vast bedrag per maand onbeperkt gekeken kan worden naar films en series. Het kijken naar de films en series is mogelijk op de websites of via de apps van Amazon Prime Video.

Kosten

Amazon Prime Video is de eerste 7 dagen gratis uit te proberen. Na deze 7 dagen betaal je slechts 2,99 euro per maand. Dit is een tijdelijke introductie prijs, want na zes maanden betaal je het standaard tarief van 5,99 euro per maand.

Amazon biedt een soort abonnement aan. Met dit abonnement kan op drie apparaten tegelijk gekeken worden naar een film of serie.

Betalen

Op dit moment is het alleen mogelijk om een Amazon Prime Video abonnement af te sluiten met een CreditCard. iDeal betalen worden op dit moment nog niet geaccepteerd, maar waarschijnlijk wordt deze betaalmethode in de toekomst toegevoegd.

Alternatief voor Prime Video

Alternatieven voor Prime Video zijn Netflix en Videoland. Netflix is een grote Amerikaanse streaming aanbieder, Videoland een Nederlandse streaming aanbieder van RTL. Beide streaming diensten bieden eigen series aan.