Amazon Prime Video app installeren

Amazon Prime Video is beschikbaar als app voor verschillende apparaten. Onder andere voor de telefoon en tablet zijn apps beschikbaar. Hieronder wordt per apparaat toegelicht hoe het mogelijk is om films en series te bekijken van Amazon Prime Video.

 Android telefoons en tablets

Amazon Prime Video is beschikbaar als app voor Android telefoons en tablets. De app is beschikbaar in de Google Play Store als een gratis download. Met een Prime Video abonnement is het mogelijk om films en series te bekijken met de app. Wanneer er geen abonnement actief is, is het alleen mogelijk om trailers te bekijken. Met de app is het daarnaast mogelijk om films en series offline te downloaden, zodat je deze op een later tijdstip offline kan bekijken wanneer je geen internetverbinding hebt.

 iPhone en iPad

Voor de iPad en iPhone is de Amazon Prime Video app beschikbaar. De app is beschikbaar in de App Store. Wanneer je de app voor het eerst opent, kan je direct het aanbod bekijken. Om een film of serie te bekijken, is het wel nodig om een actief abonnement te hebben. Wanneer je geen actief abonnement hebt, kan je alleen trailers bekijken.

Met de Amazon Prime Video is het mogelijk om films en series te downloaden, waarna je deze op een ander moment kan terugkijken wanneer er geen internetverbinding beschikbaar is.

 Apple TV

Op dit moment is er nog geen Apple TV app beschikbaar voor Amazon Prime Video. Wel is het mogelijk om met AirPlay films en series te streamen vanaf de iPhone / iPad app naar de Apple TV.