Aladdin vanaf 29 december op Disney+

De Disney film Aladdin zal vanaf 29 december te zien zijn op Disney+. De film is een remake van de animatiefilm uit 1992. De remake van Aladdin was in het voorjaar van 2019 te zien in de bioscoop.

Straatjongen ontmoet prinses

In de film volg je Aladdin, een straatjongen die opgroeit in de straten van Agrabah, waar hij samen met zijn aap steelt bij marktkraampjes om te kunnen overleven. Op een dag ontmoet hij Jasmine, de prinses van het koninkrijk, zonder dat hij weet dat Jasmine de prinses is.

Jasmine is het leven in het paleis zat en is gevlucht. Aladdin wordt verliefd op haar, tot ze terug keert naar het paleis. Omdat Aladdin ondertussen weet dat het de prinses is, heeft hij het idee dat hij geen kans meer kan maken bij Jasmine. Tot hij op een dag een fles vindt, waar een de blauwe geest Genie in zit. Van Genie mag hij drie wensen doen…

Bioscoopfilm op Disney+

Aladdin heeft in februari 2019 in de bioscoop gedraaid, waarna de film op DVD beschikbaar kwam. In eerste instantie werd verwacht dat de film direct bij de start van Disney+ te bekijken zou zijn, maar dat bleek niet het geval.

Disney heeft het beleid om bioscoopfilms na ongeveer 8 maanden beschikbaar te stellen op het streaming platform. De release van Aladdin in december bevestigd dit.

Trailer

Share your love
Facebook
Twitter