FILM AANBIEDER Home Nieuws

Aflevering 5 van Temptation Island VIPS beschikbaar

Het is weer donderdag, wat betekent dat er een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS klaarstaat op Videoland.

De vijfde aflevering speelt zich af na het eerste kampvuur. In de ochtend na het kampvuur vragen de dames zich af of ze hun vriendjes wel behouden na het avontuur, nadat ze de eerste beelden hebben gezien.

Temptation Island VIPS is exclusief te bekijken op Videoland. De reality serie gaat over 4 koppels, die de ultieme relatietest aangaan om te bewijzen dat ze een goede relatie hebben met elkaar. De koppels verblijven gescheiden van elkaar tussen allemaal vrijgezelle dames en mannen en krijgen eens in de tijd beelden van hun partner te zien, waarbij duidelijk wordt of ze zich nog gedragen.

Aan Temptation Island VIPS doen bekende Nederlanders mee, waaronder Donny Roelvink en koppel Ruud en Rowena van Utopia. De presentatie ligt in handen van Yolanthe en Kaj.

Dit seizoen van Temptation Island is exclusief te bekijken op Videoland. Nog geen Videoland abonnement? Sluit dan een gratis proefabonnement van 2 weken af en bekijk direct alle vijf de afleveringen van Temptation Island VIPS!

Tags:

Author Jeroen Zonneveld
Timon Jacobs

Timon is een grote fan van films en series en kijkt al sinds de start van streaming diensten online. Als abonnee van Netflix, Videoland en Disney+ volgt hij de nieuwste films en series als geen ander om jou op de hoogte te houden over de nieuwste producties!

Temptation Island

Temptation Island